طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو
به گزارش مجله گرافیک، در گزارش زیر طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو را آموزش می دهیم.

به گزارش ،دیپ ذرت و هالوپینو یک پیشنهاد خوشمزه برای پیش غذا می باشد که طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.
ژامبون گوشت دودی 4 ورق
کنسرو ذرت 3 قوطی
فلفل هالوپینو خرد شده 2 عدد
خامه نصف پیمانه
پنیر پارمسان 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر خامه ای 200 گرم
پیازخرد شده 2 قاشق غذاخوری
تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.
ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.
در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.
این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.
منبع: بیتوته
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان