طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

به گزارش مجله گرافیک، در گزارش زیر طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو را آموزش می دهیم.

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

به گزارش ،دیپ ذرت و هالوپینو یک پیشنهاد خوشمزه برای پیش غذا می باشد که طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.

ژامبون گوشت دودی 4 ورق

کنسرو ذرت 3 قوطی

فلفل هالوپینو خرد شده 2 عدد

خامه نصف پیمانه

پنیر پارمسان 1/4 پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

پنیر خامه ای 200 گرم

پیازخرد شده 2 قاشق غذاخوری

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.

در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.

این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.

منبع: بیتوته

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 15 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 15 اردیبهشت 1399 گردآورنده: cicagraphic.ir شناسه مطلب: 959

به "طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید