طرز تهیه پاستا آلفردو ایتالیایی با سس مخصوص
به گزارش مجله گرافیک، پاستا آلفردو یک غذای کاملا ایتالیایی و البته سیسیلی است که یکی از محبوب ترین غذاها در دنیا به حساب آمده و دامنه هواداران آن به ایتالیایی ها محدود نمی گردد. طرز تهیهپاستا آلفردو بسیار ساده است و وقت چندانی از شما نمی گیرد. اگر شما نیز از هواداران پاستا هستید میخواهید به سبک و سیاق ایتالیایی پاستای خود را آماده کنید، در این مطلب از مجله خبرنگاران با ما همراه شوید تا به این سوال پاسخ دهیم که چگونه پاستا آلفردو خوب درست کنیم؟

پاستا آلفردو | |
تعداد نفرات | 3 نفر |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت | 45 دقیقه |
میزان سختی | میانه |
طرز تهیه پاستا آلفردو
همان طور که گفتیم، طرز تهیه پاستا آلفردو بسیار ساده است. مهم ترین عامل خوشمزه شدن این پاستا، سس مخصوص آن است که اگرچه مراحل تهیه ساده ای دارد، اما باید با مهارت و علاقه آماده گردد. برای تهیه پاستا آلفردو، ابتدا باید پاستا را در آب جوش بپزید تا نرم گردد. سپس تکه های مرغ و پس از آن قارچ را سرخ کنید. برای تهیه سس آلفردو، پس از مخلوط کردن کره و خامه، پنیر پارمزان را به همراه سیر، جعفری و ادویه ها به مواد سس اضافه کنید. زمانی که سس به قوام رسید، آن را با پاستا و ترکیب مرغ و قارچ مخلوط نموده و سرو کنید.
گفتنی است که سس آلفردو پاستا را می توان برای حداکثر 5 روز در یخچال نگهداری کرد و اگر بخواهید حجم بیشتری سس آماده نموده و در دفعات مختلف مورد استفاده قرار دهید، مسئله ای نخواهد داشت. در ادامه با مواد اولیه مورد احتیاج و آموزش پاستا آلفردو به صورت مرحله به مرحله، همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پاستا با سس آلفردو
مواد اولیه مورد احتیاج برای طرز تهیه پاستا پنه آلفردو، در جدول زیر معرفی شده است. در پاسخ به این سوال که پنیر پاستا چیست ، باید گفت برای درست کردن این غذا از پنیر پارمزان استفاده می گردد. با این میزان مواد پاستا الفردو ، می توان برای 3 نفر غذا تهیه کرد:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
سینه مرغ | 1 عدد |
قارچ | 200 گرم |
خامه | 1 پیمانه |
کره | 4/1 پیمانه |
سیر خرد شده | 2 حبه |
پودر سیر | به میزان دلخواه |
شیر | در صورت تمایل 1 فنجان |
پاستا پنه | 1 بسته 500 گرمی |
پنیر پارمزان | 1 پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان کافی |
جعفری ریز شده | 1 پیمانه |
روغن | 3 قاشق غذاخوری |
دستور العمل طرز تهیه پاستا آلفردو
دستور العمل های آشپزی زیادی برای پاستای آلفردو وجود دارد اما به جرئت میتوان گفت که اگر مطابق دستور العمل زیر مرحله به مرحله عمل کنید، در انتها عطر و طعم خوش این غذا در فکر شما هک
- مرحله اول: در اولین مرحله از طرز تهیه پاستا با سس آلفردو ، یک قابلمه بزرگ آب را به همراه دو قاشق غذاخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید.
- مرحله دوم: پس از آنکه آب آغاز به قل زدن کرد، پاستا را به آن اضافه نموده و مطابق دستورالعمل بسته بندی بپزید تا کاملا نرم گردد. البته دقت داشته باشید که پاستا بیش از حد نرم نشده و بافت آن وا نرود.
- مرحله سوم: زمانی که پاستاها به میزان کافی پخته شدند، آن ها را آبکش نموده و اجازه دهید آب میان آن ها به خوبی خارج گردد.
- مرحله چهارم: در همین حال، سینه مرغ را به صورت مکعبی یا نواری با ضخامت کم خرد نموده و به آن ها میزانی نمک و فلفل سیاه بزنید تا طعم دار شوند.
- مرحله پنجم: در این مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو ، قارچ ها را به صورت اسلایس نازک خرد کنید.
- مرحله ششم: یک تابه بزرگ را روی حرارت میانه گرم نموده و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع داخل آن بریزید. (در صورت تمایل می توانید به جای روغن از کره نیز بهره ببرید.)
- مرحله هفتم: وقتی روغن داغ شد، حرارت را بیشتر نموده و مرغ را اضافه کنید. تکه های مرغ را جابه جا نکنید تا قسمت زیرین آن ها طلایی رنگ گردد. بعد از طلایی شدن، مرغ ها را برگردانید تا روی دیگر آن ها نیز سرخ گردد.
بعلاوه پیشنهاد می کنیم پس از یادگیری طرز تهیه این غذا با مطالعه بلاگ ناهار چی درست کنم؟ با انواع ناهارهای خوشمزه و فوت فن های آن آشنا شوید.
- مرحله هشتم: انتظار می رود که سرخ شدن کامل مرغ ها چیزی حدود 6 تا 8 دقیقه طول بکشد. پس از آن، قارچ های اسلایس شده را نیز به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا تفت خورده و آب آن ها کشیده گردد. سپس شعله اجاق گاز را خاموش نموده و به سراغ تهیه سس آلفردو بروید.
طرز تهیه پاستا آلفردو در فر
طرز تهیه پاستا آلفردو چیکن نسبتا ساده است و برای آماده کردن آن احتیاجی به فر ندارید. اما شما می توانید بعد از طی کردن مراحل گفته شده، پاستا الفرادو را در فر بگذارید که روی آن برشته گردد. برای این کار فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن نموده و منتظر بمانید تا گرم گردد. پاستا آلفردو را به همراه سس در ظرف مخصوص بریزید و روی آن را با پنیر رنده شده بپوشانید. سپس ظرف پاستا را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا برشته و طلایی گردد.
سس آلفردو چیست؟
سس آلفردو یک سس خامه ای و خوشمزه است که از ترکیب کره و پنیر پارمزان تشکیل می گردد. بهتر است پاستا با سس آلفردو را بلافاصله بعد از درست کردن، به صورت گرم نوش جان کنید. سس الفردو در روم، به وسیله شخصی به نام آلفردو درست شد که سس او یک ترکیب ساده از کره، پنیر پارمزان و پاستا بود.
نسخه ای که امروزه به عنوان سس پاستا آلفردو می شناسیم، شامل سیر و خامه است که به وسیله آمریکایی ها تهیه شد. از این روی شاید این شکل از سس آلفردو بیشتر از آنکه ایتالیایی باشد، آمریکایی به حساب آید. مدت زمان درست کردن غذای آلفردو و سس پاستا آلفردو مانند طرز تهیه پاستا بلونیز ، کوتاه و حدود 30 دقیقه خواهد بود.
طرز تهیه سس آلفردو
در این مرحله از طرز تهیه پاستا آلفردو ، به سراغ تهیه سس آن می رویم:
- مرحله اول: در اولین مرحله از طرز تهیه سس پاستا پنه ، ابتدا در یک ظرف مناسب کره و خامه را با هم مخلوط کنید.
- مرحله دوم: سپس مواد را به یک تابه گود انتقال داده و روی حرارت ملایم هم بزنید.
- مرحله سوم: حالا پنیر پارمزان را اضافه نموده و مجددا هم بزنید تا به خوبی روی حرارت ملایم مخلوط شوند.
- مرحله چهارم: سیر خرده شده، جعفری ریز شده، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را به مواد سس اضافه نموده و هم بزنید. (در صورت تمایل یک فنجان شیر را به این مواد اضافه نموده و کمی روی حرارت ملایم بگذارید تا قوام پیدا کند. به یاد داشته باشید که پاستا آلفردو با شیر، ممکن است میزانی رقیق تر گردد که با اضافه کردن خامه بیشتر، می توانید این مشکل را حل نموده و دوباره بافت غلیظی به وجود آورید.)
- مرحله پنجم: سس پاستا آلفردو شما آماده است و باید آن را با مرغ و قارچ مخلوط نموده و روی پاستا بریزید. در صورتی که سس پاستا الفردو را با مهارت کامل آماده کنید، پیروز خواهید شد که یک وعده پاستا آلفردو رستورانی درجه یک داشته باشید.
طرز تهیه پاستا آلفردو ، این غذای مجذوب کننده ایتالیایی به انتها رسید. پیشنهاد می کنیم که حتما مطلب طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی را نیز در مجله خبرنگاران دنبال نموده و از این پس به راحتی در منزل، سوسیس و کالباس سالم و بدون مواد مضر آماده کنید. سس پستو نیز یکی پر طرفدارترین سس های مخصوصی است که با پاستا سرو می گردد. در طرز تهیه پاستا پستو می توانید با این سس و این پاستای لذیذ آشنا شوید.
نکات درست کردن پاستا با سس آلفردو رستورانی
در هنگام درست کردن ماکارونی با سس آلفردو ، نکات زیر را مد نظر قرار داده و آن ها را در طرز تهیه این غذای خوشمزه ایتالیایی به کار ببرید:
- ابتدا باید مواد لبنی شامل کره و خامه را با هم مخلوط نموده و سپس مواد دیگر را به آن اضافه کنید.
- برای تهیه این غذا از مواد اولیه تازه بهره ببرید. به طور مثال، قارچ باید تازه باشد یا به جای جعفری خشک شده، از جعفری تازه استفاده گردد.
- پنیر پارمزان رنده شده یکی از مواد اصلی سس آلفردو است. در هنگام مخلوط کردن پنیر با دیگر مواد، دقت داشته باشید تا پنیر در یک بخش جمع نشده و شکل گلوله گلوله به خود نگیرد.
- ممکن است زمانی که آغاز به مخلوط کردن پاستا می کنید، سس رقیق به نظر برسد. نگران نباشید و به هم زدن مواد ادامه دهید. نشاسته موجود در پاستا با سس مخلوط می گردد تا جایی که به قوام مورد نظر برسد. اگر سس رقیق دوست ندارید، می توانید از آرد یا نشاسته ذرت برای غلیظ شدن آن بهره ببرید. بعلاوه می توانید نسبت خامه به شیر را در این دستورالعمل مطابق سلیقه خود تغییر دهید.
- مهم ترین قانون در طرز تهیه پاستا آلفردو ، گرم نکردن زیاد سس آلفردو است. پنیر ذوب شده پس از داغ شدن می برد و جدا می گردد. پس مراقب دما باشید، چرا که جوشاندن زیاد، پنیر سس آلفردو را جدا و خراب می نماید.
- برای تزئین پاستا الفردو می توانید چند برگ سبزی تازه یا میزانی سبزی خشک بهره ببرید. البته یک شیوه مرسوم تزئین این غذا، رنده کردن میزانی پنیر روی بشقاب پاستا است.
- اگر قصد دارید تا پاستا آلفردو را به صورت رژیمی تر آماده کنید، پنیر پارمزان را از فهرست مواد اولیه خط بزنید. بعلاوه در پاستا آلفردو رژیمی، به جای ران مراغ از قسمت سینه بهره ببرید که چربی کمتری دارد.
- پاستا را در قابلمه یا ظرف بزرگ و مناسبی تهیه کنید تا پس اضافه کردن تمامی مواد، بتوان آن ها را به خوبی هم زده و مخلوط کرد.
- دلیل له شدن پاستا، پخت بیش از حد آن در آب جوش است. زمان مورد احتیاج برای پخت پاستا را از قسمت پشت بسته بندی محصول مشاهده کنید.
چرا پاستا، سس آلفردو را جذب نمی نماید؟
یکی از مشکلاتی که ممکن است در طرز تهیه پاستا آلفردو با آن روبه رو شوید، جذب نشدن سس روی پاستا است. همانطور که گفته شد، پیش از جوشاندن پاستا باید میزانی روغن به آب جوش اضافه کنید. اگر میزان روغن زیاد باشد، یک لایه روغن روی پاستا را می پوشاند و سس به خوبی جذب پاستا نخواهد شد. پس، از اضافه کردن بیش از حد روغن خودداری کنید.
راستی، حالا که با نحوه تهیه این غذا آشنا شدید، پیشنهاد می کنیم بلاگ شام چی درست کنم؟ را مطالعه کنید تا با انواع شام های سبک، فوری و خوشمزه آشنا شوید.
نحوه گرم کردن پاستا آلفردو
ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چگونه پاستا را دوباره گرم کنیم؟ اگر پاستا و سس تهیه شده را به صورت جداگانه در یخچال نگهداری می کنید، برای گرم کردن پاستا، آن ها را تنها به مدت 30 تا حداکثر 60 ثانیه در آب جوش قرار دهید. سس را نیز به صورت مجزا گرم نموده و سپس سس و پاستاها را مخلوط کنید.
اگر سس و پاستا مخلوط شده اند، تنها به مدت 3 روز در یخچال قابل نگهداری است. برای گرم کردن دوباره پاستا، روی ظرف را فویل آلومینیوم کشیده و در فر یا مایکروویو قرار دهید. البته پاستا با سس الفردو را می توانید روی گاز هم گرم کنید، اما باید در کنار ظرف پاستا مانده و آن را به طور مرتب هم بزنید تا نسوزد.
پاستا آلفردو ایتالیایی را حتما تهیه کنید…
دستور پخت پاستا آلفردو که در این مطلب معرفی کردیم، بسیار ساده است. اگر شما نیز از دوستداران پاستا با سس آلفردو هستید، توصیه می کنیم حتماً با توجه به مراحل بالا، این پاستای خوشمزه را درست نموده و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. به علاوه، همواره این فرصت فراهم است که پاستا یا دیگر غذاهای ایتالیایی مورد علاقه خود را از قسمت سفارش آنلاین غذا خبرنگاران سفارش داده و بدون صرف وقت، آن را درب منزل یا محل کار خود تحویل بگیرید.
منبع: اسنپ فود