2 طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی چوبی و اسکوپی ایتالیایی بدون ثعلب

به گزارش مجله گرافیک، جولای (تیر تا اوایل مرداد) ماه جهانی بستنی است. اصلا کسی هست که این دسر خوشگل و خوشمزه و ساده را دوست نداشته باشد؟ حالا دیگر صنعت بستنی سازی در سرتاسر جهان آنقدر پیشرفت نموده که بستنی با طعم شیر مرغ تا جان آدمیزاد هم در یخچال هایپرمارکت ها و سوپرمارکت و فروشگاه های زنجیره ای هم پیدا می گردد. یکی از محبوب ترین و قدیمی تر انواع بستنی کلاسیک، بستنی شکلاتی است. شما به راحتی در خانه می توانید انواع بستنی سنتی از جمله بستنی شکلاتی با شیر یا بدون شیر درست کنید. طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی چوبی و ایتالیایی بدون ثعلب را در مجله خبرنگاران بخوانید.

2 طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی چوبی و اسکوپی ایتالیایی بدون ثعلب

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی چوبی بدون ثعلب

مواد لازم

شیر: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری

نشاسته گل: 1 قاشق غذاخوری

شکر: ½ لیوان فرانسوی دسته دار

وانیل: ½ قاشق چایخوری

خامه صبحانه: 100 گرم

پودر پسته: 2 قاشق غذاخوری

شکلات تخته ای: 200 گرم

روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله اول

برای درست کردن بستنی شکلاتی خانگی چوبی بدون ثعلب ابتدا باید شیر، نشاسته گل، نشاسته ذرت و شکر را با هم مخلوط و روی شعله ملایم گاز خوب هم بزنید تا تمام مواد حل شده و یکدست شوند. صبر کنید تا غلظت این ترکیب مثل فرنی گردد و سپس خامه و وانیل را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.

مایه را از روی شعله گاز بردارید ولی باز مرتب هم بزنید که گوله نگردد و رویه آن نبندد. صبر کنید مایه به دست آمده خنک گردد سپس پودر پسته را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

باید درست کردن بستنی چوبی شکلاتی یا هر نوع دیگری از بستنی چوبی قاعدتا باید چوب بستنی و قالب بستنی تهیه کنید. چوب بستنی ها را در قالب بستنی بگذارید و در هر قالب مقداری از مایه بستنی بریزید. روی قالب فویل بکشید تا بستنی حین سفت شدن یخ نزند.

مرحله سوم

بستنی را یک شب تا صبح یا حدود 8 ساعت باید در فریزر بگذارید تا خوب سفت گردد و خودش را بگیرد. وقتی بستنی خوب سفت شد باید آن را به شکلات آغشته کنید.

مرحله چهارم

برای این کار شکلات تخته ای را به روش بن ماری روی سماور یا بخار کتری آب کنید. روش بن ماری را در اینجا شرح داده ایم. شکلات آب شده را با روغن مایع مخلوط کنید. صبر کنید مایه شکلاتی سرد گردد و از گرما بیفتد. سپس بستنی ها را از فریزر بیرون بیاورید و در مخلوط شکلاتی فرو ببرید. مقدار روغن را اضافه نکنید چون در این صورت بافت شکلات رقیق شده و لایه شکلاتی نازکی روی بستنی تشکیل می گردد. هر چه شکلات آب نموده غلیظ تر باشد لایه شکلاتی هم ضخامت بیشتری پیدا می نماید.

در صورت تمایل می توانید مقداری مغز بادام یا پسته و فندق به صورت خرد شده به این مایه شکلاتی اضافه کنید. در این صورت بستنی چوبی معروف مگنوم را خواهید داشت. بستنی ها را دوباره به مدت 2 ساعت در فریزر بگذارید تا سفت شوند. در صورت تمایل برای شکلات بستنی از شکلات تخته ای سفید یا شکلات تلخ هم می توانید بهره ببرید.

طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی ایتالیایی یا اسکوپی بدون ثعلب

مواد لازم

شیر: 2 لیوان فرانسوی دسته دار

نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری سر صاف

پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

شکر: ½ لیوان فرانسوی دسته دار

تخم مرغ: 2 عدد

گلاب: 2 قاشق غذاخوری

خامه فرم گرفته قنادی: 2 لیوان فرانسوی دسته دار

وانیل: ½ قاشق مرباخوری

طرز تهیه

مرحله اول

برای درست کردن بستنی شکلاتی فوری و خانگی ایتالیایی یا اسکوپی ابتدا باید تخم مرغ، شکر و وانیل را به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست گردد.

مرحله دوم

نشاسته ذرت، پودر کاکائو را روی مواد الک کنید و خوب هم بزنید. مایه به دست آمده را در یک قابلمه کوچک بریزید و حین هم زدن شیر و گلاب را اضافه کنید و مرتب هم بزنید که ته نگیرد و در نهایت یک مایه کرمی به دست بیاید. مراقب باشید که این مایه کرمی نباید بجوشد و صرفا باید کمی غلیظ گردد. وقتی که مایه کرمی خودش را گرفت از روی شعله گاز بردارید.

مرحله سوم

مایه کرمی به دست آمده را به یک ظرف دیگر منتقل کنید و روی آن سلفون بکشید تا سرد گردد. وقتی مایه کرمی از حرارت و گرما افتاد و سرد شد خامه فرم گرفته قنادی را اضافه کنید. خودتان هم در خانه می توانید با خامه قنادی یا خامه صبحانه خامه فرم گرفته قنادی درست کنید. در این مقاله طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی را بخوانید.

خامه فرم گرفته را که اضافه کردید مقداری هم بزنید تا مایه بستنی یکدست گردد. سپس مایه بستنی شکلاتی را در یک ظرف درب دار بریزید و به مدت 12 ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی ببندد و سفت گردد. موقع سرو بستنی کمی صبر کنید تا بستنی مقداری نرم گردد و سپس با اسکوپ در ظرف یا به صورت بستنی قیفی سرو کنید.

نکته مهم: یک سوال مهم در خصوص طرز تهیه بستنی خانگی و بستنی سنتی این است که چرا روی بستنی خانگی یا سنتی یخ می زند یعنی تکه های یخ تشکیل می گردد. تنها دلیل یخ زدن سطح بستنی در انواع سنتی و خانگی این است که شما آن را مدتی بیرون از فریزر نگهداری نموده اید و یخ بستنی باز شده و دوباره آن را داخل فریزر گذاشته اید. برای یخ نزدن روی بستنی باید آن را همیشه در دمای بین 0 تا منفی 5 درجه سانتی گراد داخل فریزر نگه دارید و بعد از اینکه مقدار مورد احتیاج بستنی را از ظرف بستنی برداشتید دوباره آن را خیلی سریع به فریزر برگردانید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 12 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: cicagraphic.ir شناسه مطلب: 1140

به "2 طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی چوبی و اسکوپی ایتالیایی بدون ثعلب" امتیاز دهید

8 کاربر به "2 طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی چوبی و اسکوپی ایتالیایی بدون ثعلب" امتیاز داده اند | 2.8 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "2 طرز تهیه بستنی شکلاتی خانگی چوبی و اسکوپی ایتالیایی بدون ثعلب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید