کیک زرد آلو و بادام
به گزارش مجله گرافیک، در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک زردآلو و بادام را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
- آموزش آشپزی؛ از املت لذیذ با ژامبون و پنیرچدار و پیراشکی پفکی خوشمزه تا پیتزا کیپر و بادمجان + تصاویر
شکر...... 2 قاشق سوپخوری
پرک بادام....... 25 گرم
برگه زردآلو .... 400 گرم
کره..... 225 گرم
شکر ریز..... 225 گرم
تخم مرغ...... 4 عدد
آرد..... 200 گرم
بیکینگ پودر.....1 قاشق چایخوری
اسانس بادام.... یک دوم قاشق چایخوری
زردآلوی خشک خرد نموده..... 50 گرم
عسل.... 3 قاشق سوپخوری
پرک بادام برشته.....4 قاشق سوپخوری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. شکر و پرک بادام را روی کاغذ بپاشید و زرد آلو را رویش بچینید و کنار بگذارید. آن گاه کره و شکر ریز را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست گردد و تخم مرغ ها را یکی یکی بیافزائید و مخلوط کنید. حالا آرد، بیکینگ پودر، اسانس بادام و زرد آلوی خشک را درون مایه بریزید و خوب مخلوط کنید. اکنون مایه فراهم نموده را در قالب، روی زرد آلو ها بریزید و صاف کنید. اینک قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 1 ساعت کیک را بپزید. همینکه کیک خنک شد، آن را روی پنجره سیمی برگردانید و با دقت کاغذ را از آن جدا کنید. سپس عسل را گرم کنید و روی کیک بمالید و پرک بادام برشته را رویش بپاشید.
منبع: شور و شیرین
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان