کیک زرد آلو و بادام

به گزارش مجله گرافیک، در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

کیک زرد آلو و بادام

به گزارش ، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک زردآلو و بادام را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

  • آموزش آشپزی؛ از املت لذیذ با ژامبون و پنیرچدار و پیراشکی پفکی خوشمزه تا پیتزا کیپر و بادمجان + تصاویر

شکر...... 2 قاشق سوپخوری

پرک بادام....... 25 گرم

برگه زردآلو .... 400 گرم

کره..... 225 گرم

شکر ریز..... 225 گرم

تخم مرغ...... 4 عدد

آرد..... 200 گرم

بیکینگ پودر.....1 قاشق چایخوری

اسانس بادام.... یک دوم قاشق چایخوری

زردآلوی خشک خرد نموده..... 50 گرم

عسل.... 3 قاشق سوپخوری

پرک بادام برشته.....4 قاشق سوپخوری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. شکر و پرک بادام را روی کاغذ بپاشید و زرد آلو را رویش بچینید و کنار بگذارید. آن گاه کره و شکر ریز را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست گردد و تخم مرغ ها را یکی یکی بیافزائید و مخلوط کنید. حالا آرد، بیکینگ پودر، اسانس بادام و زرد آلوی خشک را درون مایه بریزید و خوب مخلوط کنید. اکنون مایه فراهم نموده را در قالب، روی زرد آلو ها بریزید و صاف کنید. اینک قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 1 ساعت کیک را بپزید. همینکه کیک خنک شد، آن را روی پنجره سیمی برگردانید و با دقت کاغذ را از آن جدا کنید. سپس عسل را گرم کنید و روی کیک بمالید و پرک بادام برشته را رویش بپاشید.

منبع: شور و شیرین

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 13 مهر 1400 بروزرسانی: 13 مهر 1400 گردآورنده: cicagraphic.ir شناسه مطلب: 1914

به "کیک زرد آلو و بادام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیک زرد آلو و بادام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید