طرز تهیه انواع غذا با یوفکا بصورت مرحله به مرحله

به گزارش مجله گرافیک، اگر به دنبال طبخ غذایی جذاب و مورد پسند نسل جوان و به خصوص بچه ها هستید، انواع غذا با یوفکا را امتحان کنید. خمیر یوفکا دارای مبدأ ترکیه ای بوده و در غذاهای مختلف مردم ترکیه، مورد استفاده قرار می گیرد. این خمیر بسیار نازک و سبک بوده و با میل کردن آن، احساس سنگینی نکرده و هضم به راحتی انجام می گردد. طرز تهیه خمیر یوفکا نیز چندان سخت نیست و خودتان می توانید در منزل برای تهیه آن، دست به کار شوید.

طرز تهیه انواع غذا با یوفکا بصورت مرحله به مرحله

در اینجا قصد داریم به آموزش 6 غذای جذاب با خمیر یوفکا پرداخته و مراحل تهیه آن ها را به صورت مرحله ای دنبال کنیم.

6 نوع غذا با یوفکا

به یاری خمیر یوفکا می توانید انواع و اقسام غذاهای اصلی، میان وعده ها و همین طور دسرهای خوشمزه و مناسب سلیقه همه اعضای خانواده را تهیه کنید.

1. سمبوسه یوفکا

سمبوسه از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که می توان از آن برای وعده شام یا میان وعده و به ویژه عصرانه استفاده کرد. سمبوسه را غالبا با نان لواش یا خمیر مخصوص سمبوسه تهیه می نمایند، اما سمبوسه با یوفکا یکی از خوشمزه ترین و تردترین انواع سمبوسه هایی ست که می توان چشید.

مواد لازم برای چهار نفر
سیب زمینی متوسط4 عدد
جعفری100 گرم
کره200 گرم
خمیر یوفکا1 بسته
روغنبه میزان کافی
نمک، پودر سیر، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه و پابریکابه میزان لازم

روش تهیه

  • سیب زمینی ها را به خوبی شسته و در آب جوش بپزید.
  • سپس پوست سیب زمینی ها را جدا ساخته و آن ها را با رنده دانه ریز، رنده کنید.
  • جعفری ها را شسته و ساطوری نمایید.
  • اکنون در یک تابه کره و سیب زمینی های رنده شده را مخلوط ساخته و با حرارت بسیار ملایم تفت بدهید و ادویه ها را نیز بیفزایید.
  • حالا یک ورقه از خمیر یوفکا برداشته و مقداری مناسب از مایه سمبوسه را در میان آن قرار دهید و سپس رویش کمی جعفری بپاشید.
  • ورقه خمیر یوفکا را دور مواد سمبوسه به شکل دلمه ای، مثلثی، مربع یا مستطیل بپیچید و اطراف آن را به خوبی محکم کنید. (می توانید با فشار دادن پشت چنگال روی محل بسته شدن خمیر، آن را کاملا در جای خود محکم نمایید.)
  • این عمل را تا تمام شدن مواد داخلی سمبوسه تکرار کنید.
  • حالا در یک تابه عظیم روغن ریخته و اجازه دهید روغن داغ شود.
  • پس از داغ شدن روغن، سمبوسه های پیچیده شده در خمیر یوفکا را داخل روغن قرار داده و هر دو طرف آن را سرخ و طلایی رنگ کنید.

نکته: توجه داشته باشید که پس از کمی داغ شدن روغن و آغاز به سرخ شدن سمبوسه ها، سرعت سرخ شدن افزایش یافته و باید زودتر سمبوسه ها را پشت و رو کنید تا یک طرف آن سوخته و غیرقابل مصرف نشود.

2. پیراشکی یوفکا

پیراشکی ها از خوشمزه ترین میان وعده ها و انواع غذا با یوفکا هستند که می توانید از آن ها برای تغذیه همراه مدرسه بچه ها نیز بهره مند شوید. اگر پیش از این پیراشکی یوفکا را امتحان ننموده اید، در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
پیاز1 عدد
گوشت چرخ نموده250 گرم
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
خمیر یوفکا1 بسته
فلفل دلمه ای1 عدد
پنیر موتزارلا200 گرم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آویشنبه میزان کافی

طرز تهیه

  • پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
  • گوشت چرخ نموده را به همراه پیاز و فلفل دلمه ای، داخل تابه ای ریخته و به همراه روغن تفت دهید.
  • سپس ادویه ها را با رب گوجه فرنگی به این مواد اضافه کنید و کمی دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
  • از سمتی دیگر تخم مرغ را در ظرفی شکسته و مقداری روغن به آن اضافه کنید. این تخم مرغ و روغن را به خوبی هم بزنید تا یکنواخت شود.
  • اکنون ورقه ای از خمیر یوفکا برداشته و داخل آن پنیر موتزارلا بریزید.
  • سپس کمی از مایه پیراشکی را روی پنیر قرار داده و دو سمت خمیر را روی هم محکم کنید. (می توانید از پشت چنگال برای سفت کردن و چسباندن جهات مختلف خمیر روی هم بهره ببرید) در نهایت با قلمو یا چیزی شبیه به آن از مخلوط روغن و تخم مرغ روی پیراشکی ها مالیده و آن ها را برای 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  • پس از آن که رنگ خمیر تغییر پیدا نموده و طلایی شد، می توانید درب فر را باز نموده و آن ها را خارج نمایید.

3. لازانیا یوفکا

لازانیا از غذاهای بسیار جذاب و خوش طعمی است که روال آماده سازی سرگرم نماینده و جالبی نیز دارد. احتمالا پیش از این ورقه های از پیش آماده را برای تهیه لازانیا مورد استفاده قرار می دادید. اما این بار تهیه لازانیا را با خمیر یوفکا امتحان کنید.

مواد لازم برای چهار نفر
فلفل دلمه ای رنگی3 عدد
گوشت چرخ نموده250 گرم
قارچ200 گرم
پیاز متوسط1 عدد
خمیر یوفکا1 بسته
شیر1 لیوان
آرد سفید3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ورقه ایبه میزان لازم

حتما بخوانید: طرز تهیه لازانیا بدون فر

دستور پخت

  • فلفل دلمه ای ها و پیاز را به شکل نگینی خرد کنید.
  • قارچ را پوست کنده و خرد نمایید.
  • قارچ ها را داخل تابه ریخته و اجازه دهید آب آن به خوبی کشیده شود.
  • سپس فلفل دلمه ای ها و پیاز را به آن افزوده و با مقداری روغن تفت دهید.
  • با تغییر رنگ پیاز و فلفل دلمه ای ها، گوشت چرخ نموده را نیز به این مخلوط بیفزایید.
  • کمی دیگر مایه لازانیا را تفت داده، سپس رب گوجه فرنگی و ادویه ها را نیز اضافه کنید.
  • در همین حین آرد و شیر را به خوبی با هم مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به شکل یک سس غلیظ دربیاید.
  • اکنون در یک ظرف پیرکس ورقه های یوفکا را بچینید و روی آن از مایه لازانیا بریزید.
  • سپس از سس سفید آماده شده روی آن ریخته و ورقه های پنیرپیتزا را روی سس بچینید.
  • حالا دوباره لایه دیگری از خمیر یوفکا روی پنیرها قرار دهید و مجددا از مایه لازانیا اضافه کنید.
  • این مراحل را تا جایی ادامه دهید که ارتفاع لازانیا با یوفکا به ارتفاع ظرف برسد.
  • لایه نهایی را تنها مایه لازانیا ریخته و روی آن سس سفید و پنیر پیتزا ورقه ای قرار دهید.
  • لازانیا را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد گذاشته و اجازه دهید 20 دقیقه در فر بماند.
  • پس از طلایی شدن پنیر روی لازانیا، می توانید آن را به همراه سس کچاپ یا انواع سس های تند سرو نمایید.

4. بورک یوفکا

بورک از انواع غذا با یوفکا و از خوردنی های خوشمزه ترکیه ای ست که می توانید آن را با انواع طعم ها، تهیه نمایید. در اینجا به آموزش تهیه بورک گوشت و قارچ می پردازیم.

مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوساله250 گرم
قارچ150 گرم
پیاز متوسط1 عدد
خمیر یوفکا1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، پابریکا و آویشنبه میزان کافی

مراحل تهیه

  • ابتدا قارچ ها را پوست کنده، شسته و خرد کنید.
  • قارچ های خرد شده را در یک تابه ریخته و اجازه دهید تا آب آن ها خارج شده و سپس در آن پخته شوند.
  • پیاز را پوست کنده و به شکل نگینی خرد کنید.
  • گوشت گوساله را نیز چرخ نموده و به همراه قارچ و پیاز در تابه ای که از پیش چرب شده بریزید.
  • اکنون این مواد را روی حرارت ملایم تفت بدهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • کمی مانده به اتمام تفت دادن، ادویه ها را نیز اضافه کنید.
  • حالا یک برش از خمیر یوفکا برداشته و مقداری از مایه بورک را در وسط آن قرار دهید.
  • خمیر را دور مایه پیچانده و به شکل مربع یا مستطیل دربیاورید. (توجه داشته باشید که دو سر خمیر را به خوبی محکم نموده و طوری قرار دهید که موقع گذاشتن در فر، از هم باز نشود.)
  • این کار را برای تمام مایه بورک با ورق های دیگر یوفکا تکرار کنید.
  • تمام بورک های یوفکا گوشت و قارچ را در سینی فر چیده و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  • پس از گذشت 20 الی 30 دقیقه، یوفکا طلایی رنگ شده و بورک های گوشت و قارچ آماده سرو کردن هستند.

5. پیتزا با خمیر یوفکا

به دلیل نازک بودن یوفکا، شاید پیتزا با این خمیر کمی عجیب به نظر برسد؛ اما برای تهیه پیتزا با یوفکا؛ راه چاره جالبی وجود دارد که در ادامه دنبال می کنیم.

مواد لازم برای تهیه یک پیتزا تک نفره
تخم مرغ1 عدد
شیرنصف لیوان
روغن مایعنصف لیوان
سس کچاپ3 قاشق سوپ خوری
سوسیس3 عدد
گوجه فرنگی1 عدد
زیتون4 عدد
فلفل دلمه ای سبز1 عدد
پنیر پیتزابه میزان کافی

طریقه پخت

  • ابتدا تخم مرغ را به همراه شیر و روغن مایع و مقداری نمک مخلوط نموده و در ظرفی آماده کنید.
  • حالا روی قالب مورد نظر خود، خمیر یوفکا را پهن نموده و از سس تخم مرغی روی آن بریزید.
  • این سس را به خوبی پخش نموده و سپس یک خمیر دیگر روی آن قرار دهید. به حتم این خمیرهای یوفکا از طرفین قالب بیرون زده شده و تکه های اضافی خواهند داشت. این تکه ها را با دقت و به آرامی جدا نموده و روی خمیر اصلی بریزید.
  • حالا مقداری سس کچاپ به این تکه ها اضافه نموده و آن ها را روی سطح خمیر پیتزای خود پخش کنید.
  • مقداری پنیر پیتزا روی سطح خمیر پخش کنید.
  • اکنون نوبت آن می رسد که حلقه های سوسیس، تکه های فلفل دلمه ای و حلقه های زیتون و گوجه فرنگی را به شکل یکنواخت روی پنیر پیتزاها بریزید.
  • حالا روی پیتزا را کامل با پنیر رنده شده، بپوشانید و در نهایت مقداری آویشن بر آن بپاشید.
  • پیتزای یوفکا را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد، برای مدت 30 الی 40 دقیقه قرار داده و پس از طلایی رنگ شدن پنیرها، آن را از فر خارج نمایید.

6. باقلوا با خمیر یوفکا

اما شاید خوشمزه ترین چیزی که می توانیم از انواع غذا با یوفکا مثال زده و از مزه کردن آن لذت وافر ببریم، باقلوا باشد. باقلوا از خوشمزه ترین شیرینی هایی است که با یک بار امتحان کردنش، شیفته آن خواهید شد. در اینجا به روش تهیه باقلوا با یوفکا می پردازیم.

مواد لازم برای یک دیس باقلوا
خمیر یوفکا1 بسته
مغز گردو200 گرم
گلاب1 لیوان متوسط
شکر500 گرم
هل3 عدد
آب2 لیوان متوسط
دارچینبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان کافی

دستور پخت

  • قالب مورد نظر خود را با کمی روغن چرب نموده و از ورقه های خمیر یوفکا در سطح مقطع آن بچینید.
  • سپس چند قطره آب و گلاب روی خمیر بپاشید تا حالت نرم و معطری به خود بگیرد.
  • اکنون یک لایه دیگر از خمیرهای یوفکا روی سطح اولی، قرار دهید و دوباره از مخلوط آب و گلاب روی آن بپاشید.
  • مجددا لایه سوم را نیز به شکل فوق اضافه کنید و باز مخلوط آب و گلاب افزوده شود.
  • اکنون گردوی خرد شده را روی لایه سوم خمیر یوفکا ریخته و سپس یک لایه دیگر روی گردوها بچینید.
  • از شربت آب و گلاب روی لایه آخری خمیر یوفکا، به طور متناسب بپاشید.
  • سپس باقلوا با یوفکا را به شکل دلخواه برش زده و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. مدت قرار دریافت باقلوا در فر، برای چیزی در حدود 25 دقیقه باشد.در مدت این 25 دقیقه؛ شکر، گلاب و آب را با یکدیگر مخلوط نموده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به شکل شربت غلیظی دربیایند.
  • اجازه دهید این شربت خنک شود.
  • پس از گذشت 25 دقیقه و بیرون آوردن باقلواها از فر، از این شربت روی آن ها ریخته و بگذارید شربت از اطراف باقلواها، چکه نموده و تمام دیواره ها را پوشش دهد.
  • شما می توانید از گردو، پسته، خلال بادام و … برای تزئین باقلواها بهره ببرید.

نوبت شما

موارد بالا مشهورترین خوردنی هایی بودند که می توانیم به یاری خمیر یوفکا آماده کنیم. اینک نوبت شماست که تجربیات و خلاقیت های خود از آشپزی و غذا با یوفکا را با سایر خوانندگان انگیزه در میان بگذارید. پیشنهاد می کنیم از خمیر یوفکا برای تهیه لازانیا رولی نیز بهره ببرید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 3 آبان 1399 بروزرسانی: 3 آبان 1399 گردآورنده: cicagraphic.ir شناسه مطلب: 1309

به "طرز تهیه انواع غذا با یوفکا بصورت مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع غذا با یوفکا بصورت مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید