دستور پخت و نکات طلایی سالاد الویه مجلسی

به گزارش مجله گرافیک، سالاد الویه یک غذای نونی ساده و خوشمزه با ریشه روسی است که تقریبا همه طرز تهیه آن را بلد هستند. اما مسئله اینجاست که برای تهیه یک سالاد الویه لذیذ و خوشمزه باید نکات طلایی و فوت و فن های آن را بلد باشید تا یک سالاد الویه متفاوت داشته باشید. سالاد الویه معمولا با مرغ درست می گردد اما می توانید آن را بدون مرغ و با انواع ژامبون هم درست کنید. محتوای آن را سالاد الویه یک غذای ایده آل و محبوب برای جشن تولد و مهمانی و البته یک غذای عالی برای جشن های مدرسه و دورهمی های بچگانه تبدیل نموده است. دستور پخت سالاد الویه خوشمزه و لذیذ مجلسی به علاوه ایده تزیین سالاد الویه به شکل قالبی و به شکل حیوانات برای جشن های مدرسه و جشن تولد بچه ها را در مجله خبرنگاران بخوانید.

دستور پخت و نکات طلایی سالاد الویه مجلسی

دستور پخت سالاد الویه مجلسی

مواد لازم برای 10 نفر

سینه مرغ: 2 عدد متوسط

سیب زمینی: 8 عدد متوسط

هویج: 2 عدد متوسط

تخم مرغ آب پز: 7 عدد

پیاز: 2 عدد متوسط

سیر: 2 حبه

خیارشور: 400 گرم

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

شوید تازه: مقداری

طرز تهیه

ابتدا دو عدد سینه مرغ بدون پوست را با نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. سینه مرغ باید خوب بپزد تا به راحتی بتوان آن را ریش ریش کرد. در این فاصله سیب زمینی ها را بپزید. تخم مرغ ها را هم جداگانه بپزید تا سفت شوند. هویج را هم آب پز کنید. مرغ را بعد از پختن ریش ریش کنید. سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را با رنده ریز رنده کنید. خیارشور و هویج پخته را هم خیلی ریز خرد کنید. دو حبه سیر را با رنده ریز رنده کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید مواد سالاد اولیه کمی سرد شوند سپس سس مایونز، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید در این صورت موارد سس کمتری به خودشان می گیرند. می توانید برای سس الویه نیمی سس مایونز و نیمی دیگر ماست چکیده یا ماست خامه ای بهره ببرید در این صورت یک سالاد الویه رژیمی خواهید داشت. بعد از سرو الویه در ظرف مورد نظر در صورت دلخواه روی آن مقداری شوید تازه خرد شده بریزید چون طعم لذیذ آن را دوچندان می نماید.

راه چارههای طلایی یک سالاد الویه خوشمزه رستورانی

*یک راه چاره خوشمزه شدن سالاد الویه این است که مقداری خامه صبحانه به سس مایونز اضافه کنید. برای این مقدار مواد 100 گرم کافی است. این کار طعم الویه را بسیار لذیذ و خوشمزه می نماید.

*می توانید سالاد الویه بدون مرغ درست کنید. در این صورت از انواع ژامبون بهره ببرید و البته سیر را حذف کنید.

*برای عطر و بوی خوش سالاد الویه اضافه کردن یک فلفل دلمه ای کوچک که بسیار ریز شده راه چاره خوبی است. البته اگر عطر و طعم فلفل دلمه ای را می پسندید.

*سالاد الویه قالبی یک راه چاره خوب برای تزیین سالاد الویه برای جشن تولد یا مهمانی است. آموزش سالاد الویه قالبی و قالب زدن آن کار سختی نیست. از یک قالب استوانه ای فلزی بهره ببرید. برای هر عدد سالاد الویه قالبی یک عدد نان تست در نظر بگیرید. قالب را روی نان تست بگذارید و سپس آن را با سالاد پر کنید. حالا سالاد الویه را با فشار دادن قالب روی نان تست از قالب خارج کنید. به این ترتیب سالاد الویه قالبی خواهید داشت که کف آن هم نان تست است. اگر هم از قالب سیلیکونی (قالب ژله) به شکل قلب یا هر شکل دیگری استفاده می کنید کمی قالب را با روغن مایع چرب کنید. اجازه دهید سالاد در قالب سرد گردد، در این صورت برای برگرداندن الویه از قالب دیگر مسئله ای ندارد. وقتی سالاد سرد گردد به راحتی از قالب جدا می گردد.

*چند قطره لیموترش تازه روی سالاد الویه بریزید. طعم و عطر آن چند برابر می گردد.

*کالری سالاد الویه در هر 100 گرم 162 کالری است. طبعا سالاد الویه بدون سس و فقط با ماست چکیده کمتر از این مقدار است.

*در صورت تمایل به دستور پخت سالاد الویه مجلسی مقداری نخود فرنگی کنسروی هم اضافه کنید.

*برای درست کردن سالاد الویه برای 20 نفر این مقدار مواد را دقیقا دو برابر کنید. البته که برای تعداد بیشتر باید به همان مقدار مواد سه یا چند برابر شوند.

*در طرز تهیه سالاد الویه برای دو نفر بسته به اینکه برای چند روز می خواهید سالاد را نگهداری و میل کنید و با توجه به اشتهای دو نفر مقدار این مواد را 1/5 یا بیشتر در نظر بگیرید. اغلب افراد عادت دارند سالاد الویه را در یخچال نگهدارند و به مرور میل کنید. در این صورت بهتر است هر بار که می خواهید سالاد میل کنید سس آن را اضافه کنید. چون طعم سس در یخچال عوض می گردد. بهتر است مواد سالاد الویه را سه روز بیشتر در یخچال نگهداری نکنید. طرز تهیه کیک مرغ را هم در بخوانید.

در ادامه چند ایده جدید تزیین سالاد الویه به شکل حیوانات و سالاد الویه برای مراسم مدرسه و تولد را ببینید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 17 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: cicagraphic.ir شناسه مطلب: 878

به "دستور پخت و نکات طلایی سالاد الویه مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت و نکات طلایی سالاد الویه مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید