معرفی یک رستوران مجلل مبتنی بر غذاهای گیاهی ، از سبک زندگی راستافریان چه می دانید؟

به گزارش مجله گرافیک، جامائیکا ممکن است به دلیل مرغ های تند و تیز شناخته شده باشد، اما این جزیره به لطف جامعه راستافریان، که رژیم غذایی معروف به ایتال را تجربه می نماید، حضور گسترده ای از غذاهای وگان نیز دارد.

معرفی یک رستوران مجلل مبتنی بر غذاهای گیاهی ، از سبک زندگی راستافریان چه می دانید؟

راستافاریان به عدم خشونت اعتقاد دارند. غذای ایتال مستقیماً از روی زمین می آید و عاری از هر گونه محصولات حیوانی است. لیزا و کریس بینز از استاش در بوش، عناصر سنتی ایتال مانند نان سوخاری، نارگیل و درخت چنار را در وعده های غذایی خود در غذای کوهستان قرار داده اند.

راستافری روشی از زندگی است که از تبادل عادلانه بین انسان و طبیعت مطلع است و بر این عقیده است که ما با طبیعت یکی هستیم، محافظ آن هستیم و همه چیز را برای زنده ماندن و زندگی فراوان داریم.

بسیاری در جاماییکا راستافر هستند و برجسته ترینشان باب مارلی است. او خواننده راک دهه 70 و 80 که سبک رگی را بنیان نهاد و بزرگان موسیقی را به تشویق وا داشت.

کریس از 25 سال پیش خوردن گوشت را متوقف کرد و در سال های اخیر پس از پیوستن به راستافاریان، رژیم وگان اتخاذ کرد.

لیزا هم برای پیوستن به طبیعت، با او همراه شد. آنها تمایل داشتند تا محصولات خود را روی زمین پرورش دهند، فهمیدند که می خواهند به جامعه خود نشان دهند که غذاهای گیاهی بسیار خوشمزه است.

بنابراین، آنها یک رستوران افتتاح کردند.

theculturetrip

منبع: چمدان
انتشار: 16 مرداد 1399 بروزرسانی: 16 مرداد 1399 گردآورنده: cicagraphic.ir شناسه مطلب: 1149

به "معرفی یک رستوران مجلل مبتنی بر غذاهای گیاهی ، از سبک زندگی راستافریان چه می دانید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی یک رستوران مجلل مبتنی بر غذاهای گیاهی ، از سبک زندگی راستافریان چه می دانید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید