طرز تهیه بستنی آلاسکای خانگی با فیلم آموزشی
به گزارش مجله گرافیک، در فصل تابستان یکی از خوراکی های پرهوادار بستنی است. بستنی اونم از نوع بستنی آلاسکا از سنین پایین تا سنین بالا کلی هوادار دارد و محبوب است، شما می توانید با هر میوه ای که علاقه دارید بستنی آلاسکا درست کنید و از آن در گرمای تابستان لذت ببرید، اگر رژیم هستید و یا مشکل شیرینی دارید به بستنی خود شکر اضافه نکنید و با شکر طبیعی میوه ها بستنی خود را آماده کنید. بستنی آلاسکا را با میوه های مختلف می توانید درست کنید. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه روش آسان و راحت بستنی آلسکا را با میوه های شلیل، شاتوت تابستانه و نعنایی را در خبرنگاران بلاگ آموزش دهیم.
شلیل | 3 عدد |
خامه | 2 پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
شاتوت | 1 پیمانه |
آب | 1 فنجان |
شکر | 3 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نعنا تازه | 6 عدد |
مرحله اول:
در یک ظرف مناسب 3 عدد شلیل را خرد می کنیم وبه آن یک پیمانه خامه و نصف پیمانه شیر اضافه و با همزن دستی به خوبی موادمان را یکدست می کنیم و کنار می گذاریم.
بخوانید: طرز تهیه کیک بستنی
مرحله دوم:
در یک ظرف مناسب دیگر یک پیمانه شاتوت تازه می ریزیم و به آن یک پیمانه خامه و نصف پیمانه شیر اضافه و با همزن دستی موادمان را یکدست می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم:
سپس در یک ظرف مناسب دیگر یک فنجان آب جوش می ریزیم و به آن سه قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق غذاخوری آبلیمو و شش عدد برگ نعنا خرد شده اضافه می کنیم و با همزن دستی موادمان را یکدست می کنیم و کنار می گذاریم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی خانگی خوشمزه
مرحله چهارم:
سپس بعد از آماده سازی مواد بستنی، در یک قالب بستنی یخی مناسب به ترتیب چوب بستنی قرار می دهیم و بعد مواد آماده شده از سه طعم را در قالب می ریزیم و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار می دهیم.
مرحله پنجم:
بعد از 2 ساعت بستنی آلسکا با طعم شلیل، نعناع و شاتوت شما آماده شده و می توانید از آن بهره ببرید، امیدوارم از این آموزش استفاده لازم را برده باشید.
نکات تهیه بستنی آلاسکا:
- آب مورد استفاده حتما باید جوش باشد.
- شما می توانید از میوه های مختلف با توجه با ذائقه خود بهره ببرید.
- در صورت نداشتن همزن دستی می توانید با قاشق به خوبی مواد را یکدست مخلوط کنید.
- برای داشتن طعم بینظیر از مواد اولیه تازه بهره ببرید.
امیدوارم از طرز تهیه آلاسکا خوشتان آمده باشد. برای مشاهده طرز تهیه غذاهای دیگر به سرویس آشپزی خبرنگاران بلاگ سر بزنید.
منبع: اُکالا