طرز تهیه استانبولی با مرغ و لوبیا سبز خوشمزه و خوش عطر
به گزارش مجله گرافیک، استانبولی با مرغ ریش ریش شده و لوبیا سبز یکی از غذاهای خوشمزه و سریع است که شما می توانید برای بیرون شهر از این غذا استفاده کنید. استانبولی با مرغ و لوبیا سبز یکی از غذا هایی است که به سبک های متفاوت و با مواد مختلفی درست می شود. در این مطلب خوشمزه ترین دستور تهیه این پلوی مخلوط را برای شما ارائه داده ایم؛ حتما یکبار امتحان کنید.
طرز تهیه استانبولی با مرغ مجلسی
مواد لازم برای استانبولی با مرغ دونفره | |
برنج | 3 پیمانه |
لوبیا سبز خرد شده | 1 پیمانه |
هویج نگینی شده | 1/2 پیمانه |
سیب زمینی نگینی شده | 1 عدد متوسظ |
ران مرغ | 2 عدد کامل |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 4 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین، پودر گل محمدی | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه استانبولی با مرغ و هویج و لوبیا سبز
- برای تهیه استانبولی مجلسی با مرغ، ابتدا ران های مرغ را بپرید. (برای این کار مرغ را با کمی آب، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، یک عدد برگ بو، پیاز و ساقه کرفس بپزید تا به خوبی بوی بد آن گرفته شود.)
- زمانی که ران ها پخته شدند، آنها را آبکش کرده و ریش ریش یا تکه تکه کنید.
- سپس سیب زمینی های نگینی شده را در روغن و کمی زردچوبه کاملا سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.
- در مرحله بعدی باید لوبیا سبزها را سرخ کنید؛ اما نکته اینجاست که لوبیا سبز نباید به صورت خام سرخ شود، چراکه بوی تندی می گیرد. پس برای 5 دقیقه لوبیاسبزها را در آب جوش بجوشانید و آب آن را دور بریزید.
- حال درون تابه ای روغن ریخته و لوبیا سبزهای آبکش شده را به خوبی سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.
- سپس در اواخر کار هویج را نیز به تابه اضافه کنید تا هویج ها هم کمی سرخ شوند.
- در مرحله بعدی رب و ادویه ها را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
- پس از 2-3 دقیقه مرغ را هم به مواد بیافزایید و به خوبی تفت دهید تا مواد به خورد هم بروند.
- در آخر سیب زمینی های خرد شده را به ترکیب اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
- برنج را آبکش کنید.
- ته دیگ سیب زمینی دلخواه خود را کف قابلمه بچینید.
- یک لایه برنج و یک لایه از مواد استانبولی درون قابلمه به ترتیب بریزید تا مواد تمام شود.
- در آخر محلول دم کرده زعفران را روی برنج ریخته و پلو استانبولی خوشمزه را دم بگذراید.
- بعد از 50 دقیقه غذا حاضر است؛ نوش جان . . .
نکته: اگر دوست دارید استانبولی با مرغ چرخ کرده درست کنید، لازم است مرغ را به صورت خام استخوان کشی کرده و با پیاز رنده شده و ادویه جات سرخ کنید و باقی مراحل را مانند دستور پیش ببرید.
سخن آخر
این غذا را می توان با تکه های بزرگ مرغ تهیه کرد یا مرغ را به قطعات کوچک خورشتی خرد کرد و یا پس از پختن، گوشت آن را ریش ریش کرد. از سبزیجات متنوعی نظیر قارچ و نخود فرنگی نیز در این غذا استفاده می شود. همچنین برنج را می توان به سبک چلو درست کرد؛ یا به صورت دمپخت، که در این صورت باید از برنج باکیفیت ایرانی که عطر و بوی بهتری دارد، استفاده شود. استانبولی با مرغ و لوبیا سبز را می توان با گوجه فرنگی رنده شده یا رب و یا ترکیبی از هر دو درست کرد و برای اینکه رنگ و مزه بهتری پیدا کند، ادویه جاتی مانند زعفران در آن به کار برد.
شما می توانید طرز تهیه استانبولی پلو مجلسی، با عطر و طعمی محشر! را نیز در خبرنگاران بخوانید که در آن از گوشت چرخ کرده استفاده شده است.
منبع: مجله انگیزه