رشد توسعه گردشگری قم با یاری استارت آپ ها ، استفاده از ظرفیت نخبگان

به گزارش مجله گرافیک، به گزارش خبرنگاران، اولین همایش کارآفرینی گردشگری با حضور معاون هماهنگی امور زائرین استان قم، مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان قم و رئیس بنیاد نخبگان شامگاه شنبه در سالن شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار و استارت آپ های برتر در حوزه گردشگری معرفی شدند.

رشد توسعه گردشگری قم با یاری استارت آپ ها ، استفاده از ظرفیت نخبگان

از بین 52 طرح ارسال گردیده به نخستین رویداد استارت آپی گردشگری استان بعد از 3 مرحله داوری، 5 طرح برتر به عنوان ایده های برتر و خلاقانه انتخاب شدند.

در این همایش مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم با اشاره به ضرورت برون رفت از فضای سنتی کسب و کار، اظهار کرد: امروزه رفتن به سمت و سوی فضای اینترنتی و استارت آپ های کارآفرین برای ایجاد شرایط برتر کارآفرینی و بهبود وضعیت اقتصادی ضرورت دارد.

به گفته حمید یزدانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری توسعه استارت آپ های حوزه گردشگری را در برنامه خود قرار داده و استان قم هم در کنار سایر استان ها در این زمینه به عنوان یکی از استان های پیشگام ورود کرد.

وی به شمارش مزیت های استارت آپ های حوزه گردشگری پرداخت و با تأکید بر اهمیت استارت آپ های نوین گردشگری توضیح داد: این استارت آپ ها می توانند به توسعه اقتصادی و بازاریابی و تبلیغات بیشتر و همچنین جذب گردشگر نمایند و علاوه بر این توسعه استارت آپ ها می تواند به فروش بیشتر صنایع دستی منجر گردیده و به استقرار سرمایه، اشتغال زایی بیشتر و امکان خرید اینترنتی در استان یاری کند و علاوه بر این پیمایش فضای کار و خانه را کاهش داده و به استقرار هر چه بیشتر گردشگری نوین یاری می نماید.

مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان قم از حضور رتبه های اول تا سوم این همایش در رویداد ملی استارت آپی اطلاع داد

استفاده دستگاه های اجرایی از ظرفیت نخبگان

رئیس بنیاد نخبگان استان قم هم در این مراسم با اشاره به وظیفه ارتقای سطح نخبگان ارتباط این نخبگان با دستگاه های اجرایی را وظیفه بنیاد نخبگان برشمرد و گفت: از همه دستگاه ها درخواست داریم که نیازهایی که دارند را به این بنیاد ارجاع دهند تا کارگروه هایی در این رابطه تشکیل گردیده و یاری های فکری از سوی بنیاد نخبگان به دستگاه ها داده گردد.

محمد محمدرضایی به تشکیل کارگروه نخبگانی گردشگری مذهبی اشاره نمود و گفت: با توجه به نیازهایی که در این عرصه وجود دارد جمعی از نخبگان و مسئولان اجرایی در این کارگروه حضور دارند که رهنمودهای آنها می تواند در توسعه گردشگری مذهبی مؤثر باشد.

وی حضور نخبگان در مشاغل اداری را منجر به هدر رفتن استعدادهای آنها خواند و گفت: بلکه باید برعکس باشد و جامعه از آنها یاری گرفته و جوان های دیگر از این نخبگان ایده بگیرند.

رئیس بنیاد نخبگان اضافه نمود: گردشگری هم منافع مادی و هم منافع معنوی به همراه دارد امروزه بسیاری از مردم جهان به دنبال این هستند که تجربه های معنوی داشته باشند. خستگی از زندگی مادی در جهان فراگیر گردیده است و حضور در شهرهای مقدس و تجربه های معنوی می تواند یکی از زمینه های توسعه گردشگری مذهبی باشد.

وی بر لزوم به کارگیری نخبگان تأکید کرد و اضافه نمود: همه دستگاه های اجرایی باید اتاق فکر داشته باشند و باید از نخبگان که سرمایه های جامعه هستند استفاده نمایند.

کارگروه گردشگری مذهبی

معاون هماهنگی امور زائرین استانداری قم نیز در این همایش اظهار کرد: استفاده از این ایده های می تواند به توسعه گردشگری یاری کند، کارگروه گردشگری نخبگان نیز متشکل از بخش دولتی، خصوصی و دانشگاهی به همین منظور تشکیل گردیده است.

یونس عالی پور با اشاره به برنامه فعالیت کارگروه گفت: جلسات این کارگروه هر پنجشنبه در دفتر بنیاد نخبگان از ساعت 9 صبح تشکیل می گردد و از همه کسانی که برای توسعه گردشگری مذهبی ایده ای دارند دعوت می گردد در این جلسات شرکت نمایند.

در انتها نیز از طرح ها و ایده های برگزیده قدردانی شد و محمدرضا شاهمردی با طرح اجرای تئاتر محیطی در اماکن موزه ها و خانه های تاریخی رتبه اول، محمد مجید زاده با طرح تسهیل طبیعت گردی برای سالمندان معلولان و افراد کم توان رتبه دوم و حبیب داستانی بنیسی با طرح بازی دیجیتالی سفر جنجالی رتبه سوم اولین همایش استارت آپی گردشگری را به خود اختصاص دادند.

همچنین روح الله ندری با طرح زمین گردشگری با نگاهی به پتانسیل گردشگری سلامت و درمان رتبه چهارم و حسن ابیات با طرح قم یاب راهنمای مسافران و گردشگران رتبه پنجم این رویداد را کسب کردند و علی کشتکار با ایده شبکه اجتماعی قم گردی گیاهان دارویی و عبدالله عسگری با طرح مشاهده تبلیغات گردشگری روی تلفن همراه به صورت رایگان شایسته تقدیر قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 20 آذر 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: cicagraphic.ir شناسه مطلب: 37

به "رشد توسعه گردشگری قم با یاری استارت آپ ها ، استفاده از ظرفیت نخبگان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رشد توسعه گردشگری قم با یاری استارت آپ ها ، استفاده از ظرفیت نخبگان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید