خبرنگاران اورژانس البرز به 2543 بیمار و مصدوم خدمات ارائه کرد
به گزارش مجله گرافیک، کرج - خبرنگاران- رییس مرکز مدیریت فوریت های پزشکی استان البرز اعلام نمود که امدادگران این مرکز در هفته گذشته به 2 هزارو543 بیمار و مصدوم حوادث مختلف در سطح استان خدمات امدادی ارائه دادند.

دکتر مهرداد بابایی شامگاه شنبه خبرنگاران گفت : از دوم تا هشتم اسفند ماه جاری کارشناسان واحد دیسپچ و ارتباطات اورژانس البرز جوابگوی 9 هزارو553 تماس تلفنی مردم بودند.
وی ادامه داد: این تماس های تلفنی به سه هزارو27 ماموریت امدادی شامل 267 مورد ماموریت ترافیکی و 2 هزار و 760 مامویرت حوادث غیر ترافیکی انجامید.
بابایی گفت : در مجموع این ماموریت ها، 2 هزار و 543 بیمار از خدمات اورژانس پیش بیمارستانی البرز بهره بردند که از این بین، یک هزار و 534 نفر در محل درمان شدند و 957 نفر به بیمارستان انتقال یافتند.
تکنسین های اورژانس البرز به 12 ماموریت با تشخیص مسمومیت با گازگرفتگی اعزام شدند که در مجموع 21 نفر دچار مسومیت شده بودند.
همچنین تعداد ماموریت با تشخیص اولیه کووید 19 در هفته اخیر توسط سربازان خط مقدم مبارزه با کرونا 215 مورد بود که این آمار از ابتدای شیوع کرونا در استان تا امروز به
24 هزارو 520 ماموریت رسیده است.
منبع: ایرنا